TERMA & SYARAT

TERMA & SYARAT SUSY COLLECTIONS1) Pelanggan yang benar-benar serius sahaja digalakkan untuk berurus niaga dengan kami. Pelanggan yang boleh bersabar menunggu reply email dari kami dalam tempoh 24 jam.
2) Pelanggan yang tidak memaksa-maksa untuk proses penghantaran barang. (Pihak kami hanya mejalankan penghantaran pada hari Isnin, Rabu & Jumaat sahaja). Pihak kami menggunakan perkhidmatan POSLAJU (Dalam Malaysia) & Pos Berdaftar ( Bagi Luar Negara).

3) Penghantaran barang dalam Malaysia akan mengambil masa 1-2 hari bekerja. Bagi Luar Negara bergantung pada setiap negara.
4) Sebarang promosi akan diumumkan kepada pelanggan dr semasa ke semasa melalui fanpage Susy Collections .
5) Tempahan yang telah dibuat yang tidak membuat bayaran dalam masa 24 Jam selepas kami menghantar Invoice. Tempahan anda akan dibatalkan untuk dibuka order kepada pelanggan lain.
6) Kami menerima pembayaran melalui online banking Maybank & Cimb. Bagi pelanggan Luar Negara kami menerima Western Union. Sekiranya pembayaran lebih di buat, baki wang akan di pulangkan semula bersama dengan barang yang dihantar kepada anda.
PENTING: Selepas pembayaran, wajib menghantar PRINT SKRIN bukti pembayaran samada melalui online banking, cash deposit machine atau melalui kaunter. 
7) Setiap pembelian tidak boleh dipulangkan semula (non-returnable). Jika barang yang anda order tiada @ rosak, pihak kami akan mengembalikan duit anda @ menukar item dengan persetujuan kedua-dua belah pihak.

8) Selepas pengeposan dibuat, pihak kami akan menghantar tracking number melalui sms @ email @ meletakan tracking number pada blog kami.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © SUSY COLLECTIONS BOUTIQUE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in